tiistai 21. heinäkuuta 2015

We cannot control the wind but we can direct the sail

Nyt saadaan muutama asukuvakin blogin puolelle! Tein keväällä muutamia hankintoja kesää varten ja tummansininen Ginan neule on niistä yksi. (Kiva että suomessa hankitaan kesää varten neuleita..) Tämä on kuitenkin täydellinen viileämpään keliin korvaamaan takkia. 



Neule Gina Tricot/ toppi ja farkut Zara/ kegät Reebok


Hiuksetkin on saanut raikkaamman kesälookin vaaleista raidoista ja lyhyemmästä mallista. Kampaaja oli eri kuin aiemmin ja kotiin päästyäni huomasin raitojen näyttävän aivan vaaleanpunaisilta.  Hihiteltiin niille töissäkin, mutta hopeashamppoo onneksi pelasti ja väri muuttui takaisin kauniin vaaleaksi. Lyhyempi malli saa ainakin omat hiukseni näyttämään huomattavasti paksummilta ja malli on todella helppohoitoinen! Täydellinen kesäksi ♥ 



Kello Ur&Penn/ Rannekoru MK


Näin Facebookista hauskan päivityksen muutama viikko takaperin. Se meni suunnilleen näin "En olisi ikinä uskonut, että näin rankan kevään jälkeen saisin vielä vuoden tyoskennellä ja tienata rahaa!" Suunnilleen samoissa fiiliksissä täälläkin. Opiskelupaikka kauppakorkeakoulusta mieleisessä kaupungissa jäi 1,25p päähän.. Pienestä oli kiinni ja aluksi harmitti ihan älyttömästi, mutta nyt kun töihin on kirjoitettu jatkosoppari ja suunnitteilla olisi pieni lohdutusreissu syksymmällä, niin eiköhän tästä selvitä! Uskon vahvasti että kaikella on tarkoituksensa. Ensi vuonna uudelleen!

Haluan kuitenkin onnittella niin lämpöisesti kaikkia opiskelupaikan saaneita! Olette sen ansainneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti