torstai 16. lokakuuta 2014

Throwback Thursday

Parempi myöhään kun ei milloinkaan! Tallinnasta palailtiin tiistai-keskiviikko välisenä yönä ja aamulla suuntasin yhdeksään töihin. Silmät oli kyllä aika ristissä koko aamupäivän ja kiittelin onneani, ettei tarvinnut mennä kuuteen. Nyt istuskelen sohvalla ja otan rennosti ennen iltavuoroa.  Sain viimein ladattua kuvat Kreikasta! Meillä oli kyllä niin ihana reissu tyttöjen kanssa! Saatiin mukavasti jatkoaikaa kesälle ja pieni loma syksyn keskelle. Meistä kellään ei ollut kesälomaa, joten tätä oli kyllä odotettu!



Kohde oli siis Kreikan saari Chania ja reissussa oltiin seitsemän päivää. Hotellin valinnassa onnistuttiin kyllä todella hyvin! Ihanan pieni, mutta silti kaikki oli toimivaa ja ennen kaikkea siistiä ja puhdasta. Meillä oli huoneisto parvekkeella ja pienellä keittiöllä, jota ei tosin kertaakaan käytetty. 



















Reissussa me syötiin hyvin, makoiltiin rannalla/ altaalla ja nautittiin olostamme. Ihan koko viikkoa ei kuitenkaan haluttu vain olla, joten yhtenä päivänä shoppailtiin Haniassa ja toisena käytiin retkellä Elafoniksen kahluurannalla. Vuokrattiin vesiskootteritkin yhtenä päivänä! Se on kyllä niin hauskaa puuhaa! Suositelen kokeilemaan, jos vain on mahdollisuus! 




Normaalisti heräiltiin siinä joskus yhdeksän maissa, käytiin aamiaisella, jonka jälkeen siirryttiin rannalle tai vaikka lomakylien kauppoja kiertelemään. Päivisin syötiin  yleensä allasbaarissa rentoilun ohessa ja iltaisin sitten viihtysemmissä paikoissa vähän pidemmän kaavan mukaan. Just illat on etelässä jotenkin niin ihania! Pestiin aurinkorasvat ja hiekat pois iholta, vedettiin mekot päälle ja käveltiin auringon laskiessa aina johonkin niistä ihanista rantaravintoloista. Ruoka oli todella halpaa ja vaikka istuttiin paikoissa missä oli valkoiset pöytäliinat ja upeat näkymät merelle, juomat ja jälkkärit mukaan lukien, ei lasku ollut neljältä hengeltä yli sadan euron. 













Meillä oli niin ihana reissu! Tästä tuli aivan kilometripostaus, mutta en malttanut karsia kuvia enää tämän enempää! Nyt ollaan jo voiton puolella tässäkin viikossa, joten toivotan ihanaa tulevaa viikonloppua kaikille! Toivottavasti piditte näistä kuvista 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti