lauantai 8. elokuuta 2015

Oui! 2 Cannes et Nice

Jatkoa edelliseen postaukseen ja Ranskan reissuun. Ei maltettu pysyä koko viikkoa samoissa maisemissa, joten yhtenä päivänä ajeltiin Cannessiin ja lisäksi käytiin kahdesti Nizzan kaupungissa.

Nizzassa kierreltiin kauppoja ja ihailtiin vanhaa kaupunkia. Löysin viimein Sephoran joka myi Naked paletteja ja nappasin mukaan numero kakkosen! Ystävällinen myyjä halusi meikata mulle testiksi tummemman silmämeikin. Kaunis ajatus, mutta voitte vain kuvitella (kaikesta siitä pohjustuksesta huolimatta) minkälaiselta pesukarhulta näytin illalla kaiken sen kaupungilla hikoilun jälkeen. Böö!



Välillä meille meinasi käydä hassusti lounaan suhteen, kun paikalliset eli ihan eri rytmissä suomiturismoksen kanssa. Hotelliaamiaisen jälkeen ei nälkä yllätä kovin nopeasti, mutta iltapäivällä masun kurniessa oli suurin osa ravintoloista jo sulkenut, vaikkei mitään siesta aikaa ollutkaan. Hauskoja juttuja, mitä ei tule ajatelleksi.


Tunnelmallinen vanha kaupunki.



Päivät vain kuumeni loppuviikkoa kohden..










Cannesissa meinasi suomineito saada auringonpistoksen ja vastoin kaikkia ennakkoluulojani ostin itselleni hellehatun. Pakko myöntää, että hetken totuttelun jälkeen ihastuin hattuun oikein kunnolla! Pelastaa hiuspäivän, näyttää kivalta ja ennenkaikkea suojaa auringolta.




Reissukuvien lisäksi on pakko jakaa pieni tarina tältä päivältä. Ajoin pyörällä "paikalliseen" pikkukukkakauppaan ostamaan rippiruusua huomisia juhlia varten. Liikkeessä oli myyjänä suloinen vanha mummo, jonka kanssa aloin jutella. Juteltiin melkein tunnin verran kaikesta maan ja taivaan väliltä ja juttu keskeytyi vasta seuraavan asiakkaan saapuessa liikkeeseen. Poljin kotiin ja olin pelkkää hymyä, koska tollainen vieraan ihmisen ystävällisyys saa mut aina hyvälle tuulelle. 
Täytyy poiketa toisenkin kerran!

Tän hupsun lopputarinan jälkeen toivotan kaikille ihanaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti