perjantai 28. elokuuta 2015

Lindau Hafen

Mulla on aina ollut vähän ennakkoluuloja Saksaa kohtaan (myönnän..). En oikein tykkää kielestä (johtuu ihan siitä, että sanaakaan en ymmärrä), siellä syödään maustemakkaroita ruoaksi (??) ja jotenkin.. Heinäkuussa mulle tarjoutui kuitenkin mahdollisuus päästä paikanpäälle tutustumaan ja niinhän siinä kävi, että rakastuin maahan oikein kunnolla! 

Lennettiin Sveitsiin Zurichiin ja sieltä sitten junalla Itävallan läpi Saksaan aina Lindauhun saakka. Eikä matka kestänyt kuin muutaman hassun tunnin. Perillä astuin ulos rautatieasemalta ja olin myyty. Niin suloisen pieni ja kaunis kylä upealla satamalla. En tiedä mikä siinä on, mutta rakastan rannikkokaupunkeja ja niiden kauniita satamia.






Lindau sijaitsee Bodense järven rannalla ja järveä ympäröi Saksa, Sveitsi ja Itävalta. Samalla reissulla tuli siis käytyä kaikissa kolmessa maassa. Aamuisin otettiin vain lautta ja seilattiin puolisen tuntia seuraavaan paikkaan. Itavallassa käytiin syömässä pretzeleitä ja kävelemässä alpeilla. Sveitsissä käytiin vain tulo ja lähtö päivinä, mutta niin kaunis maa junan ikkunasta katseltuna.

Maailmassa on paljon hienoja lomakohteita, mutta harvaan niistä oikeasti muuttaisin. Lindau oli kylänä niin ihana, että viimeistään eläkepäiväni voisin siellä viettää, nyt kun kielikin kuulostaa jo paremmalta ;) Jos joskus käytte Saksassa, niin suosittelen lämpimästi vierailemaan Lindaussa!












Kuvat/Iphone 5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti