perjantai 18. huhtikuuta 2014

And in the end it`s not the years in your life that count. It`s the life in your years.

Ja niin lähti viimeinen teinivuosi käyntiin täälläkin! ;) Sinänsä 19 vuotta ei taida tuoda minkäänlaisia uusia etuuksia, mutta syntymäpäiviä on aina ihana juhlia! Näin vanhempana sitä ei enää odota niinkään sitä pakettien sisältöä (no tietenkin vähän sitäkin! ;) ) mutta eniten vain sitä läheisten muistamista.


Syntymäpäiväni oli jotenkin kaikessa tavallisuudestaan huolimatta aivan ihana! Aamu meni töissä, mutta työkavereilta saadut halit ja onnittelut lämmittivät todella paljon! Pitkin päivää sain vastailla onnitteluviesteihin ja soittoihin. Mulla on kyllä niin rakkaita läheisiä ♥


Onnistuin leipomaan mokkapaloja jopa ihan menestyksekkäästi! Herkut lähti mukaan töihin piristämään työkavereiden päivää. Toivottavasti maistuivat ;) 


Ilma oli kaunis koko päivän ja asiakkaat toivottelivat hyvää pääsiäistä! Ystävien kanssa ei ehditty näkemään, koska kaikilla on tällä hetkellä niin omat kuvionsa. Onneksi huomenna on kuitenkin jo lauantai ja päästään näkemään! ♥


Kello näyttää jo yli puoltapäivää ja loikoilen edelleen sängyssä, mutta niinhän lomapäivänä kuuluu tehdäkkin. Täytyykin tässä alkaa valmistautumaan, koska pääsen tänään nauttimaan mummun ihanista pääsiäisherkuista ja näkemään vähän serkkuja! 

Hyvää pääsiäistä kaikille!

4 kommenttia:

  1. You are so pretty! Love the trench coat and your curled hair!

    uaroziqua.blogspot.ca

    Rosie
    xxx

    VastaaPoista
  2. Oooh, mokkapaloja! <3 Enpäs ookaan pitkään aikaan leiponut niitä! Täytyy korjata asia. ;)

    Oletpas muuten kaunis! <3

    Milla / millamainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mokkapalat ei voi koskaan mennä pieleen! ;)

      Voi kiitoksia! <3 :)

      Poista