maanantai 27. heinäkuuta 2015

Oui! 1

Matkustimme perheen kanssa viikon mittaiselle matkalle Ranskaan. Hotellimme sijaitsi aivan Monacon rajalla Cap-d`Ail:in satamassa. Itseasiassa niin rajalla, että muutama askel hotellilta ulos, niin oltiin jo Monacon puolella. Olen haaveillut matkasta Ranskan rivieralle, mutta vasta siellä käytyäni tajusin, miten mieletön paikka se on! Täydellinen yhdistelmä ranta- ja kaupunkilomaa. Halutessaan päivän voi kuluttaa meressä uiden tai sitten vuorostaan kaupungilla kierrellen.


Upea näkymä hotellin parvekkeelta! Siellä olisi jaksanut istua aina myöhään yöhön asti.


Monessa elokuvassakin näkynyt Monacon ydinkeskusta. Casinoita, hotelleja, luxusliikkeitä ja Maserateja.. Jos joku ei vielä muuten ole nähnyt Priceless elokuvaa, niin suosittelen! Tapahtumapaikkana nimenomaan Monacon keskusta.



Tulee nälkä näitä katsellessa.. Yksinkertaista ja silti niin herkullista! Yllä ja alla olevat kuvat viereisestä satamasta, jossa kävimme kerran illallisella. 





Aivan Monacon keskustasta löydettiin Ladureen kahvila! (tähän nyt se sydänsilmäinen emoji) Reilu 30 asteen lämmössä maistui jätskiannos aika hyvältä ;) Täysin ranskankielisestä listasta oli hieman ullatuksellista tilata ja toinen annos osoittautuikin hieman eksoottisemmaksi jätskinseassa olevien valtavien mykyjen vuoksi. Meillä oli hauskaa maistella annosta ja arvailla sen sisältöä. Matkustaminen on aina mukavampaa, jos osaat paikallista kieltä enemmän kuin Oui!





Aperol Spritzit Cafe De Parisissa. Tunnustaako kukaan muu nauttivansa vain istuskelusta ja ihmisten katselusta?


Upea meri 



Tulee ikävä kaunista Ranskaa, herkullisia perhekahvilan panineja, lämpöä ja merta. Kyllä tässä maailmassa on niin upeita paikkoja! 

Teen vielä toisen kuvapainotteisen postauksen retkistä Nizzaan ja Cannesiin, jottei tästä tule tylsän pitkää. En koskaan malta rajata kuvia siedettävimpiin määriin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti