perjantai 25. huhtikuuta 2014

Enjoy Your Weekend

Ihana tunne kun perjantaina pääsee kotiin ja tietää, että koko viikonloppu on vapaa! ♥ Aurinko paistaa ja elämä hymyilee :) Hieman toisin oli alkuviikosta, kun tiistainen kuntopiiri sai lihakset niin helläksi, että aamulla herätessä ei tiennyt miten päin ylös nousisi. Samaan hetkeen iski vielä flunssa joka söi voimia pitkin viikkoa. Taisin nukkua päiväunetkin päivittäin.


Harmitti kun piti jättää loppuviikon treenit väliin ja vielä näin lähellä näytöstä. Ei auttanut kuin keventää kalenteria ja koittaa levätä, jotta työpäivät jaksoi hoitaa. Se on hassua kuinka sitä jotenkin asennoituu työ-/koulupäivään ja vaikka vähän puolikuntoinen olisikin sen jaksaa yleensä hyvin, mutta voi miten sitä onkaan väsynyt, kun pääsee kotiin ja tavallaan antaa itselleen luvan väsähtää.


Nyt on kuitenkin ihana, vapaa ja toivottavasti super aurinkoinen viikonloppu edessä! Aion lukea nuo lattialla jo jokusen päivän lojuneet lehdet, kokeilla synttärilahjaksi saatua kosmetiikkaa ja nauttia auringosta! Ylioppilaskutsujakin voisi jo vähän alkaa suunnittelemaan.. Tässä on yllättävän lyhyt aika toukokuun loppuun!


Toukokuun loppu tietysti tarkoittaa kesäkuun alkua ja pääsykokeita. Luettu on ja motivaatiota löytyy, mutta aika on rajallista. Kuulin henkilöstä, joka sulkeutui mökille kolmeksi viikoksi lukemaan ja pääsi sisään oikeustieteelliseen. Mieletöntä itsekuriahan tuo vaatii, mutta motivoiva tarina sinänsä. 


Nyt vietetään kuitenkin mukava viikonloppu ja syödään kaikki pääsiäisestä mahdollisesti jäljelle jääneet suklaat ;)


Ihanaa viikonloppua kaikille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti