tiistai 10. helmikuuta 2015

I choose to be happy today

Ihanaa tiistaiaamua kaikille! Ulkona paistaa aurinko ja se tekee kyllä olon heti paljon pirteämmäksi! Pieni lenkki ja sen jälkeen hetki opiskelua ennen iltavuoroa. Vähän kyllä painaa, kun töitä on niin paljon, ettei lukemista ole oikein tullut mitään.. Täytyis ottaa itseä niskasta kiinni ja ainakin lyhyempien työpäivien päälle lukea vielä hetki. Onneksi viimeistään huhtikuussa työt vähenee ja valmennuskurssi alkaa, niin pääsee keskittymään täysin pelkkään pääsykoelukemiseen!



Muuten alkanut viikko on kiireinen, mutta kaikkea kivaa tiedossa! En tiedä ehdinkö katsomaan penkkareita, mutta veljen vanhojen tanssit on perjantaina ja lauantaina ystävänpäivä! ♥ Lauantaina on ensin töitä ja illalla mennään tyttöjen kanssa elokuviin. Lisäksi sain poikaystävän takaisin reissusta ja nyt se on viikon kotona, ennen kuin lähtee uudelle reissulle. ♥ Vietettiin sunnuntaina ihanan rentoa vapaapäivää yhdessä.  En muista milloin viimeksi olisi ollut päivä ilman mitään suunnitelmia! Nukuttiin pitkään, syötiin herkku aamupala munia ja pekonia, katseltiin Supernaturalia monta jaksoa ja illalla haettiin kiinalaista. Monta tällaista löhöpäivää tekisi hulluksi, mutta välillä se tulee kyllä todella tarpeeseen! Varattiin muuten lennot Rukalle, jossa vietetään lyhyt talviloma! Odotan sitä niiin paljon! Lasken päiviä ja pakkaan jo mielessäni. Ei onneksi enää kauaa! On niin ihanaa, kun on jotain mitä odottaa, silloin normaali arkikin tuntuu heti paljon paremmalta!



Postauksen kuvat on ihanat tuliaiset, jotka J toi mulle Prahasta palatessaan. VS:n purkit on niin ihania, että tekis mieli jättää ne kaikki vain pöydälle koristeeksi. Noita body buttereita en olekkaan koskaan aiemmin testaillut, joten mielenkiinnolla kokeilen, kuinka hyvin ne toimivat talven kuivattamalle iholle. Talvella ainakin oma ihoni tarvitsee paksumpaa kosteusvoidetta ja varsinkin kädet kuivuvat helposti. Tuoksuina pure seduction ja love spell.



Meillä oli tyttöjen kanssa huippu viikonloppu viikko sitten, kun varattiin Ilveksetä huone ja käytiin Miamissa. Vähän vaahtokarkkeja, fresitaa ja parasta seuraa ;) Kyllä nyt pitäisi taas jaksaa ahkeroida! Kuusi päiväinen työviikko odottaa tekijäänsä, eikä ajan kuluttaminen ole ongelma. Voi kumpa toi aurinko paistaisi nyt useasti! Onneksi kohta on loma ja kevät muutenkin! Ennen musta tammi-, helmi-, maaliskuu oli kaikkein kamalin aika vuodesta. Se tuntui ikuisuudelta, eikä ystävänpäivän lisäksi muita piristyksiä tuntunut olevan. Nyt tää alkuvuosi on mennyt ihan hurjaa vauhtia ja kohta on jo helmikuun puoliväli. Ylipäätään koko vuosi on mennyt hirmuista vauhtia. Onhan tämä ollutkin erilaista kuin koskaan ennen. Täysipäiväinen työssäkäviä, eikä opiskelija, niinkuin edelliset 12 vuotta. 



 Nyt mun täytyy kyllä alkaa touhuamaan, ettei tule kiire. Pitäisi postata useammin, niin näistä ei tulisi tällaisia kilometrin pituisia.. Toivottavasti jaksoitte lukea loppuun! Ihanaa viikoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti