keskiviikko 11. helmikuuta 2015

My year 2014 part 3

Nyt kun vielä juuri ja juuri kehtaan julkaista kaksi viimeistä osaa "my 2014" postauksista, niin pidemmittä puheitta:


Heinäkuu.. Lämpöasteissa rikotiin helle-ennätyksiä ja Suomessa nautittiin kunnon kesästä! ♥.. Ehkä kiireisin kesätyökuukausi, mutta onneksi pitkät ja rauhalliset aamupalat terassilla tai illanistujaiset ystävien kanssa pitivät fiiliksen katossa! ♥.. Herkuteltiin suklaamansikoilla, nautitiin salaattia The Grillin terassilla ja maisteltiin mun kotitekoisia drinkkejä.. Vierailtiin ystävien mökillä ja pääsin taas pitkästä aikaa veneen vetämän donitsin kyytiin!


 Elokuu.. Taltutin kuumutta Benin ja Jerryn kanssa ♥.. Treffasin ystävää jäätelön merkeissä.. Sain tuliaisena herkullisen hajuveden, joka on nykyään yksi lemppareista!.. Söin elämäni ensimmäistä kertaa sushia.. Kierretiin poikaystävän kanssa kaikki Kangasalan näkötornit! En tiedä mistä idea lähti, mutta hauskaa meillä ainakin oli!.. Kirje kertoi, ettei minusta ainakaan tänä syksynä tule opiskelijaa.. Työsopimusta jatkettiin ja keskustassa juhlittiin Venetsialaisia.

Syyskuu.. Kaunis ruska piristi, vaikka talven tulo vähän harmitti.. Leikkasin hiuksia reippaasti lyhyemmäksi ja tykkäsin kovasti!.. Treffasin ystäviä.. Jatkoin tanssia harrastuksena.. Söin tapaksia Inezissä.. Istuin J:n kanssa Pyynikinharjulla ja katseltiin auringonlaskua, palelin lyhythihaisessa ja tunsin syksyn tulon nahoissani.. Onneksi meillä oli tyttöjen kanssa ikimuistoinen matka piristyksenä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti