sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Huber

Taas on yksi viikonloppu mennyt mukavasti, mutta aivan liian nopeasti! Selailin lauantai iltana We ♥ it kuvia ja sain sellaisen sisutusvimman, että aloin heti suunnitella retkeä IKEAan. Retki saa vähän aikaa odottaa, mutta tänään jo vähän aloittelin! Kuvia lisää myöhemmin ;)

Lauantaina olimme syömässä ravinteli Huberissa. Ennen lähtöä lueskelin blogeja ja sain inspiraation illan asuun P.S. I love fashionin Lindan "Friday Fantasy" postauksen kollaasista. Musta bleiseri ja farkut, valkoinen paita, saappaat, sekä asusteiksi sovelsin Guessin ketjulaukun ja Zaran timanttikaulakorun. Harmittaa hirveästi, kun asusta  ei ole kuvaa, mutta uskon, että samainen asu on ylläni pian uudestaaankin. Lupaan silloin muistaa ikuistaa sen! 

Ruoka Huberissa oli hyvää, varsinkin jos sattuu pitämään lihasta. Alkupalaksi valitsin kalapihvin, pääruokana oli erilaisia lihoja ja jälkkäriksi tuollainen mustikka-valkosuklaa herkku. 






Toivottavasti teillä muillakin on ollut ihana viikonloppu! Kouluhommat pääsi vähän unohtumaan, joten nyt voisi olla hyvä aika aloittaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti