perjantai 1. marraskuuta 2013

Monthly Favourites

Voi miten ihana onkaan mukavan päivän jälkeen käpertyä peiton alle ja ottaa kone kaveriksi. Ajoin juuri keskustasta kotiin kamalassa kaatosateessa. Kammottavin ilma ajaa autoa nyt kun on vielä niin pimeääkin.

Näin marraskuun ensimmäisenä päivänä on kuitenkin sopiva hetki julkistaa lokakuun suosikit!





♥Lauren Conradin kirja L.A. Candy ♥ JOIK tuoksykynttilä Creme Brulee ♥ Victoria`s Secret Tease-hajuvesi ♥ Loreal huulipuna (sävy 254) ♥

L.A. Candy kirjaa olen lukemassa jo toistamiseen, sillä viimein sain aikaseksi ostettua jatko-osat sarjalle. En halunnut jatkaa lukemista ennen, kuin olisin palauttanut mieleeni sarjan ensimmäisen osan.

JOIK kynttilöitä minun piti ostaa jo Stockmannin hulluilta päiviltä, mutta loppujen lopuksi törmäsin kynttilöihin Tallinnan kosmetiikkaliikkessä, josta poimin mukaan omani.

Tease- hajuvesi on Guccin Flora hajuvedelle hyvä seuraaja ja olenkin todella rakastunut kyseiseen tuoksuun, ihansta pullosta puhumattakaan!

Lorealin huulipuna minulla on ollut jo jonkin aikaa, mutta vasta nyt olen jotenkin tykästynyt siihen. Kivan luonnollisen sävyinen ja mukavaa vaihtelua tahmaisille huulikiilloille.

Mukavaa viikonloppua kaikille ja tietenkin HAPPY HALLOWEEN!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti